Archive for the ‘ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΗΜΝΟΥ’ Category

Επίσκεψη του Γιάννη Μπασκόζου στη Λήμνο. «Υπολειτουργεί το νοσοκομείο της Λήμνου»

mpaskozos

Τη Λήμνο επισκέφτηκε το μέλος της ΠΓ, τομεάρχης του τμήματος Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Γιάννης Μπασκόζος στα πλαίσια της πολιτικής εξόρμησης του κόμματος.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του επισκέφτηκε το Νοσοκομείο Λήμνου και συναντήθηκε με την Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Λήμνου συζητώντας τα προβλήματα Υγείας που έχουν προκύψει από την πλήρη υποβάθμιση της δημόσιας υγείας στο ακριτικό νησί και ταυτόχρονα καταγράφοντας τις πιθανές λύσεις που οφείλει να δώσει η αριστερή διακυβέρνηση. Η έλλειψη σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, η παράλογη διασύνδεση του ΓΝ-ΚΥ Λήμνου με το Βοστάνειο της Μυτιλήνης, η έλλειψη σε βασικές ειδικότητες και σε εξοπλισμό έχουν οδηγήσει το Νοσοκομείου Λήμνου σε αδιέξοδο και δυσχεράνει την εργασία των εργαζομένων σε δραματικά επίπεδα. Χαρακτηριστικό είναι ότι κατά τη στιγμή της επίσκεψης στο Νοσοκομείο με συνθήκες καύσωνα ο κλιματισμός δεν λειτουργούσε δημιουργώντας μια αφόρητη και ιδιαίτερα επικίνδυνη κατάσταση για τους ασθενείς. Και αυτό, χωρίς προοπτική επισκευής.

Ο Γιάννης Μπασκόζος επισκέφτηκε τις διοικητικές Υπηρεσίες του ΠΕΔΥ Λήμνου και την υπολειτουργούσα ιατρική μονάδα.

Το βράδυ της Τρίτης το μέλος της Π.Γ. μίλησε σε ανοιχτή συνέλευση των μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου όπου συζητήθηκε διεξοδικά η τρέχουσα πολιτική κατάσταση και τα αυξημένα καθήκοντα της Οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των επερχόμενων πολιτικών εξελίξεων.

Πηγή: Αυγή

Κι επειδή και λίγο κουτσομπολιό δεν κάνει κακό μαντέψτε ποιος έτρεξε να δώσει γνωριμία μόλις αντιλήφθηκε ότι ήταν εδώ ο Μπασκόζος.

Για να σας βοηθήσουμε:

  1. Κάποιος που ποτέ δεν πατάει στις συνελεύσεις και τις συγκεντρώσεις των γιατρών
  2. κάποιος που ποτέ  δεν απεργεί
  3. κάποιος που είναι κολλητός της εκάστοτε διοίκησης
  4. κάποιος που με όποιον είναι στην εξουσία προσπαθεί να τα έχει καλά

Μαντέψτε ποιος. Άλλη βοήθεια δεν έχει. Να του πείτε όμως ότι αυτή τη φορά δε θα τα καταφέρει.

Share

Τελικά έχουμε Επιστημιονικό Συμβούλιο, παρά την αντίθετη επιθυμία της διοίκησης

middle-finger-670x446Πάλι την έπαθε η Miss Piggy που ακολουθώντας τις συμβουλές του μυστικοσύμβουλού της άρχισε πριν από καιρό να διαδίδει ότι δεν υπάρχει επιστημονικό συμβούλιο στο νοσοκομείο. Έκανε λοιπόν ερώτημα και πήρε την απάντηση που της άξιζε, όχι μόνο υπάρχει επιστημονικό συμβούλιο, αλλά οφείλει να προχωρήσει σε εκλογές άμεσα, κάτι που ζητούσαμε από την πρώτη μέρα.

Το πρόβλημα με το επιστημονικό συμβούλιο είναι ότι είναι εκλεγμένο όργανο και δεν περιμένει από την Miss Piggy να του δώσει εντολές για το τι θα κάνει κι επειδή οι προστατευόμενοί της δεν έχουν και πολλές ελπίδες να εκλεγούν μέχρι τώρα έκανε ότι δεν το καταλάβαινε.

Η κυρία θέλει άτομα που θα την υπηρετούν και θα βγάζουν τις αποφάσεις που της αρέσουν, έλα όμως που το επιστημονικό συμβούλιο βγάζει τις αποφάσεις που θεωρεί πρέπουσες κι όχι αυτές που θέλει η Miss Piggy.

Ξέρει βέβαια ότι παράνομο δεν είναι το επιστημονικό συμβούλιο, αλλά ο διευθυντής της ιατρικής υπηρεσίας και οι τομεάρχες της που έχουν καλύψει πάνω από δύο θητείες χωρίς να εκλογές και μάλιστα μετά την τελευταία τροποποίηση του οργανισμού χωρίς να το δικαιούνται μια και δεν είναι επικεφαλής τμήματος ή κλινικής.

Αυτά για το νέο Βατερλό της κυρίας και της παρέας της. Οι καιροί όμως όπως έχουμε πει έχουν γυρίσματα και όλα εδώ πληρώνονται.

Share

Χωρίς κλιματισμό το νοσοκομείο παρά τις ενημερώσεις στους διοικούντες οι οποίοι αδιαφόρησαν πλήρως. Ορατός ο κίνδυνος θερμοπληξίας στον πρώτο καύσωνα.

saharaΑναδημοσιεύουμε ανάρτηση του limnos report με τίτλο «Πολλά παράπονα για το Νοσοκομείο Λήμνου»

Πολλά παράπονα ασθενών και εργαζομένων στο νοσοκομείο Λήμνου. Η παρακάτω επιστολή ανήκει σε ασθενη που νοσυλεύται στο Νοσοκομείο.
«Μετά την αναβάθμιση του… σε Κέντρο Υγείας σήμερα το νοσοκομείο Λήμνου – μετά το πλοίο Ταξιάρχης – παρέχει και δωρεάν σάουνα σε μία ακόμη προσπάθεια να αναδειχθεί η Λήμνος και για τον ιαματικό της τουρισμό,  ασθενείς δεν θέλουν να παραμείνουν στο νοσοκομείο εξαιτίας της αφόρητης ζέστης που επικρατεί στους θαλάμους νοσηλείας!

Όσο και να προσπαθεί το νοσηλευτικό προσωπικό να απαλύνει την κατάσταση… με ανεμιστήρες, η κατάσταση μάλλον δεν αλλάζει και πολύ.
Ενημερώνουμε την διοίκηση ότι ο μήνας είναι Ιούλιος και ότι το πρόβλημα με το κλιματισμό έπρεπε να έχει λυθεί πολύ νωρίτερα .

Για να ξέρουν οι αναγνώστες περί ποιού είδους εγκληματικής αδιαφορίας πρόκειται τους ενημερώνουμε ότι ήδη από το προηγούμενο φθινόπωρο είχε ενημερωθεί ο διοικητής του νοσοκομείου Μυτιλήνης – Λήμνου από τον ηλεκτρολόγο του νοσοκομείου και του ζητήθηκε να έρθει μηχανικός να αξιολογήσει την κατάσταση. Η απάντηση ήταν ότι δεν καλεί μηχανικό γιατί μετά θα πρέπει να δοθούν χρήματα για να το φτιάξει.

Τα αποτελέσματα της πολιτικής αυτής και των διορισμένων εκτελεστών της τα βλέπουμε καθημερινά. Σήμερα πια οι ασθενείς κινδυνεύουν στον πρώτο καύσωνα να πάθουν θερμοπληξία, οι δε βαριά άρρωστοι και οι χειρουργημένοι να διατρέξουν άμεσο κίνδυνο για τη ζωή τους.

Αυτά βέβαια για τους διοικούντες είναι λεπτομέρειες φτάνει να περιορίσουν τα έξοδα προκειμένου να μη χάσουν τη θεσούλα τους. Ας γνωρίζουν όμως ότι κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα που θα ζητηθούν ευθύνες και τότε η δικαιολογία ότι εκτελούσαν εντολές δε θα πιάνει.

Υ.Γ.

Για να μην ανησυχούν οι αναγνώστες για την υγεία της Ισμήνης τους ενημερώνουμε ότι δεν κινδυνεύει καθώς στο γραφείο της υπάρχουν δύο air condition.

Share

Καταγγελία της Ένωσης Ιατρών για τη συμπεριφορά και τις ενέργειες της διοικήτριας

middle-finger-670x446Τα προβλήματα του νοσοκομείου μας φαίνεται ότι δεν έχουν τέλος, πηγή όπως τις περισσότερες φορές η προβληματική του διοικήτρια, η οποία προσπαθεί με κάθε μέσο να διαλύσει τα πάντα προκειμένου να περάσει το δικό της.

Ακολουθεί επιστολή της Ένωσης Ιατρών

Μύρινα,  30 Ιουνίου 2014

ΠΡΟΣ: 1. 2η Υγειονομική Περιφέρεια (ΥΠΕ) 2. Υπουργείο Υγείας 3. Ιατρικό Σύλλογο Λήμνου (ΙΣΛ) 4. ΟΕΝΓΕ

ΚΟΙΝ: 1. Διοικητή Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Μυτιλήνης-Λήμνου 2. MME

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ιατρών ΓΝ-ΚΥ Λήμνου συνεδρίασε σήμερα 30/6/2014 με αφορμή την αναφορά της Συντονίστριας Διευθύντριας της Παθολογικής Κλινικής κ. Βουτσά Αγγελικής, σχετικά με:

Share

Ο Ιατρικός Σύλλογος Λήμνου ζητάει από την εισαγγελία να διερευνήσει τις καταγγελίες της Μόλλης

moliΜαθαίνουμε ότι ο Ιατρικός Σύλλογος Λήμνου ασχολήθηκε με τις καταγγελίες της Μόλλης και απευθύνθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα ζητώντας να διερευνηθούν καθώς από τη μια αν δεν ισχύουν πλήττουν το κύρος όλων των γιατρών, αν δε ισχύουν τότε πρόκειται για σοβαρά ποινικά παραπτώματα τα οποία θα έπρεπε ήδη να έχουν διερευνηθεί με ευθύνη της διοίκησης και να αποδοθούν οι ευθύνες.

Τα παραπτώματα στα οποία αναφέρονται περιλαμβάνονται τα παρακάτω:

  1. Γιατρός με πλαστό πτυχίο
  2. Παράνομη πρόσληψη  στο ΕΣΥ.
  3. Συγκάλυψη πειθαρχικών παραπτωμάτων

Μιλάμε για σοβαρότατα αδικήματα που η διοίκηση αν τα γνωρίζει όφειλε να έχει ήδη ενεργήσει, αν όμως δεν ισχύουν τα καταγγελόμενα πρόκειται για περίπτωση βαριάς συκοφαντικής δυσφήμησης σε βάρος του συνόλου των νοσοκομειακών γιατρών, και όχι μόνο, της Λήμνου, οπότε και σ αυτή την περίπτωση θα πρέπει να ελεγχθεί η καταγγέλλουσα.

Δυστυχώς δεν έχουμε στη διάθεσή μας το κείμενο του ΙΣΛ αν όμως πέσει στα χέρια μας θα το δημοσιεύσουμε για ενημέρωση όλων.

Περιμένουμε εξελίξεις

 

 

Share

Η ΟΕΝΓΕ στηρίζει τον Πρόεδρο της Ενωσης Γιατρών Λήμνου

oengelogoΑθήνα, 24 Ιουνίου 2014

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Η ΟΕΝΓΕ στηρίζει τον πρόεδρο της Ένωσης Γιατρών Λήμνου Δημ. Σταυρόπουλο, ο οποίος δέχεται αήθη επίθεση με σωρεία διοικητικών αυθαιρεσιών και παράνομων διοικητικών πράξεων από την Αναπληρώτρια Διοικήτρια του Γ.Ν. – Κ.Υ. Λήμνου.

Η επίθεση γίνεται μέσω σωρείας διοικητικών αυθαιρεσιών και παράνομων διοικητικών πράξεων και έχει ως στόχο τη φίμωση του συνδικαλιστικού οργάνου των Νοσοκομειακών Ιατρών Λήμνου.

Καλούμε τον Διοικητή των διασυνδεόμενων νοσοκομείων Μυτιλήνης και Λήμνου να επιβάλλει τη νομιμότητα.

Στηρίζουμε τον αγώνα του Προέδρου της Ένωσης Ιατρών του Γ.Ν.-Κ.Υ. Λήμνου και καλύπτουμε τον αγώνα της Ένωσης εάν συνεχιστεί η αδιαλλαξία της Αναπληρώτριας Διοικήτριας.

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΕΝΓΕ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                          Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΒΑΡΝΑΒΑΣ ΔΗΜ.                                                                    ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

Share

ΑΔΕΔΥ Λήμνου: η Διοίκηση του Νοσοκομείου, προσπαθεί να εφαρμόσει τα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης .

adedyΕκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στον αναισθησιολόγο ιατρό και Πρόεδρο της ΄Ενωσης Ιατρών του Νοσοκομείου Λήμνου συνάδελφο Δημήτρη Σταυρόπουλο, ο οποίος σύμφωνα και με σχετική καταγγελία του Σωματείου του, δέχεται αήθη επίθεση με σωρεία διοικητικών αυθαιρεσιών και παράνομων διοικητικών πράξεων από την Αναπληρώτρια Διοικήτρια του Γ.Ν. – Κ.Υ. Λήμνου.

Όπως φαίνεται, η Διοίκηση του Νοσοκομείου, προσπαθεί να εφαρμόσει τα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης στο χώρο της Υγείας, στοχεύοντας παράλληλα στη φίμωση του συνδικαλιστικού οργάνου των Νοσοκομειακών Ιατρών Λήμνου μέσω της επαγγελματικής και φυσικής εξόντωσης του Προέδρου τους.

Συγκεκριμένα, τον απάλλαξε από τα καθήκοντα του διευθεντεύοντος τμήματος, χωρίς να ακολουθήσει τις νόμιμες διαδικασίες που είναι η γνωμοδότηση του Επιστημονικού Συμβουλίου και μετά η απόφαση του Δ.Σ. των διασυνδεόμενων νοσοκομείων Μυτιλήνης και Λήμνου και ταυτόχρονα τον όρισε ως εφημερεύοντα για 15 ημέρες το μήνα Ιούνιο, τη στιγμή που ορίζει τη διευθεντεύουσα του τμήματος μόνο μία ημέρα ως εφημερεύουσα.

Παράλληλα, προσπαθεί να καλύψει τις ελλείψεις στο αναισθησιολογικό τμήματου νοσοκομείου με μετακινήσεις προσωπικού από άλλα νοσοκομεία (Τζάνειο, Χίου).

Καλούμε την Αναπληρώτρια Διοικήτρια του Γ.Ν. – Κ.Υ. Λήμνου να φροντίσει άμεσα ώστε :

• Να ακολουθηθούν οι απαραίτητες νόμιμες διαδικασίες στον ορισμό του διευθεντεύοντος του αναισθησιολογικού τμήματος, ώστε να μην αδικείται κανένας εργαζόμενος.

• Να μοιραστούν εξίσου οι εφημερίες ώστε να μην επιβαρύνεται κανένας γιατρός με εντατικοποίηση της εργασίας του, γεγονός που αποβαίνει σε βάρος και των ίδιων των γιατρών και των ασθενών.

• Να διοριστεί και τρίτος μόνιμος αναισθησιολόγος στο Νοσοκομείο της Λήμνου για να λυθούν τα σοβαρά αυτά προβλήματα.

Share

Ερώτηση Ζερδελή για τις παράνομες ενέργειες της Miss Piggy

syriza vouli20/06/2014

Ερώτηση

Προς τον Υπουργό Υγείας

Θέμα: Παράνομες ενέργειες της Αναπληρώτριας Διοικήτριας του Νοσοκομείου Λήμνου σε βάρος του Αναισθησιολόγου και Προέδρου της Ένωσης Ιατρών του ΓΝ-ΚΥ Λήμνου κ. Δημήτρη Σταυρόπουλου.

Η Αναπληρώτρια Διοικήτρια του ΓΝ-ΚΥ Λήμνου κα Ισμήνη Λυμπέρη, η οποία ανέλαβε καθήκοντα τον Δεκέμβριο του 2013, έχει εμπλακεί σε μια σειρά από παράνομες και αυθαίρετες ενέργειες οι οποίες αποτελούν κραυγαλέα προνομιακή μεταχείριση σε βάρος του αναισθησιολόγου και Προέδρου της Ένωσης Ιατρών του ΓΝ-ΚΥ Λήμνου κ. Δημήτρη Σταυρόπουλου. Συγκεκριμένα, η Αναπληρώτρια Διοικήτρια έχει πράξει τα εξής:

1) Με την με αρ.πρωτ 1086/14-2-2014 απόφασή της, αναστέλλει την απόφαση του ΔΣ των διασυνδεόμενων νοσοκομείων Μυτιλήνης και Λήμνου με την οποία έχει οριστεί διευθυντεύων του Αναισθησιολογικού Τμήματος ο γιατρός κος Δημήτρης Σταυρόπουλος. Αυτή η πράξη της είναι παράνομη αφού σύμφωνα με το άρθρο 21 του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας ορίζεται ότι ανάκληση της διοικητικής πράξης μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο από το αρμόδιο όργανο που την εξέδωσε. Άλλωστε αυτό παραδέχεται και ο Δ/τής των διασυνδεόμενων νοσοκομείων στη με αρ.πρωτ.10520/30-5-2014 απάντησή του σε σχετική ένσταση που κατέθεσε ο γιατρός κ. Σταυρόπουλος με αρ.πρωτ.1254/21-2-2014. Παρόλα αυτά ακόμη εξακολουθεί να μην ασκεί τα καθήκοντα του διευθυντεύοντος του Τμήματος.

 

2) Με την με αρ.πρωτ.1087/14-2-2014) απόφασή της Υποδιοικήτριας του ΓΝ-ΚΥ Λήμνου, ορίζει διευθυντεύουσα του Αναισθησιολογικού Τμήματος άλλη γιατρό, χωρίς να ακολουθήσει τις νόμιμες διαδικασίες που είναι η γνωμοδότηση του Επιστημονικού Συμβουλίου και μετά η απόφαση του ΔΣ.

3) Στις 30-5-2014 εκδίδει πρόγραμμα εφημέρευσης του Αναισθησιολογικού Τμήματος για τον Ιούνιο, στο οποίο καλύπτεται μία(1) ημέρα από την διευθυντεύουσα, δέκα πέντε (15) ημέρες από τον ανωτέρω γιατρό και οι υπόλοιπες ημέρες μένουν ακάλυπτες ενώ η διευθυντεύουσα θα βρίσκεται σε εγκεκριμένα από την Αν. Δ/τρια ρεπό και άδειες.

 

4) Στις 12-6-2014 κοινοποιείται έγγραφο του Υποδιοικητή της 2ης ΥΠΕ με το οποίο μετακινείται η ΕΑ΄ Αναισθησιολόγος Αναστασοπούλου Δήμητρα από το Τζάνειο στο ΓΝ-ΚΥ Λήμνου «από 16 έως και 30 Ιουνίου 2014, για κάλυψη επειγουσών και επιτακτικών αναγκών της συγκεκριμένης Μονάδας». Αυτό ενώ η διευθυντεύουσα έχει ρεπό. Η μετακίνηση αυτή δεν πραγματοποιήθηκε.

 

5) Στις 17-6-2014 με την με αρ.πρωτ. 4202 απάντηση της Αν. Δ/τριας σε σχετικό ερώτημά του γιατρού κ. Δημήτρη Σταυρόπουλου, γνωστοποιείται ότι λόγω εκτάκτων αναγκών και αδυναμίας να καλυφθεί το Νοσοκομείο Λήμνου είτε από Αναισθησιολόγο του ΓΝ Πειραιά «Τζάνειο» είτε από Αναισθησιολόγο του ΓΝ Μυτιλήνης «Βοστάνειο» και σύμφωνα με το ΦΕΚ 118/Α/15-5-2014 (άρθρο 43, παρ. 1ειδ. iv) καλείτε να καλύψει τις εφημερίες του Αναισθησιολογικού Τμήματος του ΓΝ-ΚΥ Λήμνου έως και τις 20-6-2014 ο αναισθησιολόγος κ. Σταυρόπουλος. Αυτές τις ημέρες η διευθυντεύουσα έχει ρεπό.

 

6) Την ίδια ημέρα 17-6-2014 εκδίδει νέο πρόγραμμα εφημεριών για τον Ιούνιο του 2014, στο οποίο εφημερεύει η διευθυντεύουσα μόνο την 1η Ιουνίου, ο κ. Σταυρόπουλος από 2 Ιουνίου έως και 20 Ιουνίου, και η γιατρός Κατσαδώρου Αθηνά (που υπηρετεί στο ΓΝ Χίου) από 21-6-2014 έως και 30-6-2014. Όπως αναφέρει η ίδια η Αν. Δ/τρια (στην αιτιολογία απόρριψης αιτήσεως του γιατρού κ. Σταυρόπουλου για ρεπό εφημεριών) για τη μετακίνηση της γιατρού από τη Χίο μόνο προφορική συνεννόηση υπάρχει με τον Δ/τή του ΓΝ Χίου και τον Υποδιοικητή της 2ης ΥΠΕ. Κι αυτά ενώ η διευθυντεύουσα έχει ρεπό.

Μετά από όλες αυτές τις παρανομίες (παράβαση του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας, παράβαση του Δημοσιοϋπαλληλικού Κώδικα, παράβαση του ν. 4182/2013 (ΦΕΚ 185 Α΄) άρθρο 99) και τις διοικητικές αυθαιρεσίες, που υποσκάπτουν την ασφαλή και εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου, και μην έχοντας άλλο τρόπο υπεράσπισης των εργασιακών δικαιωμάτων του, ο γιατρός κ. Σταυρόπουλος υπέβαλε Δήλωση Επίσχεσης Εργασίας λόγω μη καταβληθέντων οφειλών (περίπου 7000 ευρώ) του ΓΝ-ΚΥ Λήμνου προς τον ίδιο για πρόσθετες εφημερίες που πραγματοποίησε από το Μάιο του 2012 έως σήμερα.

Όπως καταλαβαίνετε προκαλούνται εύλογα ερωτήματα για την σκοπιμότητα των πράξεων της Αναπληρώτριας Διοικήτριας κα Λυμπέρη πέρα από την προφανή παρανομία τους που αποσκοπεί στον εκφοβισμό και στην εξόντωση του συνδικαλιστικού οργάνου των Νοσοκομειακών Ιατρών Λήμνου και συγκεκριμένα στον Πρόεδρό τους κ. Δημήτρη Σταυρόπουλο και

Επειδή η συνδικαλιστική δράση είναι θεσμικά και υπερνομοθετικά κατοχυρωμένη.

Επειδή, πυκνώνουν τα κρούσματα ποινικοποίησης της συνδικαλιστικής δράσης.

Επειδή ζούμε μια περίοδο που “χάρη” στα Μνημόνια που υπέγραψε η Κυβέρνηση μπαίνει σε άμεσο κίνδυνο η παραμονή στη δουλειά των συνδικαλιστών του καταδικάστηκαν επειδή ανταποκρίθηκαν με συνέπεια στην αποστολή και τον ρόλο τους, υπερασπιζόμενοι τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων .

Επειδή, όλες αυτές οι παρανομίες και οι διοικητικές αυθαιρεσίες της Αναπληρώτρια Διοικήτριας του Νοσοκομείου Λήμνου υποσκάπτουν την ασφαλή και εύρυθμη λειτουργία του ΓΝ-ΚΥ Λήμνου.

 

 

 

Ερωτάται ο κ. Υπουργός

  1. Σε ποιες ενέργειες θα προβεί προκειμένου να αποτρέψει την συνέχιση της αυθαίρετης άσκησης εξουσίας της Αναπληρώτριας Διοικήτριας του Νοσοκομείου Λήμνου;
  2. Τι προτίθεται να κάνει προκειμένου να επαναφέρει στην νομιμότητα το Νοσοκομείο Λήμνου ώστε να μη διαταραχτεί η λειτουργία του;

 

Ο ερωτών βουλευτής

Γιάννης Ζερδελής

Share

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Ζερδελής στον εισαγγελέα για τα προβλήματα του νοσοκομείου

syrizalimnos

Την αντιεισαγγελέα Μυτιλήνης επισκέφθηκε σήμερα ο βουλευτής ν. Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ζερδελής και της εξέθεσε τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείου Λήμνου και αφορούν στην κάλυψη του νοσοκομείου με αναισθησιολόγο.

Κατέθεσε μάλιστα έγγραφη αναφορά-επιστολή του αναισθησιολόγου και προέδρου της Ένωσης Γιατρών ΓΝ-ΚΥ Λήμνου Δημήτρη Σταυρόπουλου, στην οποία επισημαίνει τα προβλήματα στελέχωσης του νοσοκομείου, ενώ καταγγέλλει την αναπληρώτρια διευθύντρια του νοσοκομείου Λήμνου Ισμήνη Λυμπέρη για μη νόμιμες πράξεις και για μεροληπτική συμπεριφορά εις βάρος του.

Share

Η Ένωση Ιατρών για τις αυθαιρεσίες της διοίκησης

einkyl-logo

 

Καταδικάζουμε την αήθη επίθεση που δέχεται ο Πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών, Σταυρόπουλος Δημήτριος, από την Αναπληρώτρια Διοικήτρια Γ.Ν.-Κ.Υ. Λήμνου.

Η επίθεση αυτή που γίνεται με σωρεία διοικητικών αυθαιρεσιών και παράνομων διοικητικών πράξεων, στόχο έχει τη φίμωση του συνδικαλιστικού οργάνου των Νοσοκομειακών Ιατρών Λήμνου μέσω της επαγγελματικής και φυσικής εξόντωσης του Προέδρου τους.

Καλούμε τον Διοικητή των διασυνδεόμενων νοσοκομείων Μυτιλήνης και Λήμνου να επιβάλλει τη νομιμότητα.

Στηρίζουμε τον αγώνα του Προέδρου της Ένωσης Ιατρών του Γ.Ν.-Κ.Υ. Λήμνου με παράσταση διαμαρτυρίας στην Αναπληρώτρια Διοικήτρια του Γ.Ν.-Κ.Υ. Λήμνου σήμερα 19 Ιουνίου 2014 στις 11:00 π.μ.

Είμαστε αποφασισμένοι να κλιμακώσουμε τον αγώνα αν συνεχιστεί η αδιαλλαξία της Αναπληρώτριας Διοικήτριας.

Η τρομοκρατία στους εργασιακούς χώρους δεν θα περάσει.

 

 

 

Το Δ.Σ. της Ένωσης Ιατρών Γ.Ν.-Κ.Υ. Λήμνου

Share

Συνεισφορά της Μόλλης στη σελίδα

Ημερολόγιο αναρτήσεων
Ιουλίου 2014
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Ιουν    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031