Archive for the ‘ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΗΜΝΟΥ’ Category

Βιομηχανία… αποσπάσεων, με φόντο τις τεράστιες ελλείψεις στο ΕΣΥ & το ΠΕΔΥ

esyΜπορεί οι ελλείψεις του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού να είναι μεγάλες στην χώρα μας (τόσο στο ΕΣΥ όσο και στο ΠΕΔΥ, το… μεγάλο παιδί της ΠΦΥ) και να φωνάζουν διαρκώς οι άνθρωποι του υγειονομικού χώρου, ωστόσο το ίδιο δραματικές φαίνεται ότι είναι και οι αποσπάσεις.

Μάλιστα, άνθρωποι του κλάδου κάνουν λόγο για πραγματική «βιομηχανία αποσπάσεων» με βίαιο τρόπο, με αποτέλεσμα οι επιστήμονες που βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα να αναγκάζονται ξαφνικά να αφήσουν τον τόπο τους, τις οικογένειές τους και την εργασία τους και να φεύγουν για ακριτικές περιοχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Β” Υγειονομική Περιφέρεια ξαναχτύπησε πάλι, στέλνοντας χαρτιά για απόσπαση δύο ιατρών από το Νοσοκομείο Νίκαιας στο Νοσοκομείο Λήμνου και ετοιμάζεται να κάνει αποσπάσεις και για άλλα νησιά. Πρόκειται για μία γιατρό αναισθησιολόγο -η οποία έφυγε ήδη- και έναν παθολόγο.

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες που συμβαίνει το απαράδεκτο αυτό γεγονός, τονίζουν εκπρόσωποι της ΕΙΝΑΠ, σημειώνοντας ότι «είναι λόγια του αέρα η υπόσχεση του Υπουργείου Υγείας για ενίσχυση των νησιών με διορισμό ιατρών και νοσηλευτών».

Share

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΙΑΤΡΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ-Κ.Υ. ΛΗΜΝΟΥ 27-11-2014

einkyl-logo
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μύρινα, 27-11-2014

 

Ή Ένωση Ιατρών ΓΝ-ΚΥ Λήμνου (ΕΙΓΝΚΥΛ) συμμετέχει στην απεργία της 27ης Νοεμβρίου 2014,σύμφωνα με τις αποφάσεις της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας.

 

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΟΕΝΓΕ:

 

«Η σημερινή απεργία αποτελεί κορυφαίο πολιτικό γεγονός, καθώς το επόμενο διάστημα εκπονούνται από την κυβέρνηση νέα μέτρα σε βάρος της κοινωνίας, δήθεν μετά από «σκληρή διαπραγμάτευση» με την τρόικα.

Share

Χωρίς αναισθησιολόγο το νοσοκομείο Λήμνου

ismini giatroiΤελικά έμεινε χωρίς κανέναν αναισθησιολόγο το νοσοκομείο Λήμνου, αφού με την παραίτηση Σταυρόπουλου η μόνη αναισθησιολόγος είναι η Ατσάλου η οποία έχει δηλώσει ασθένεια και το νοσοκομείο μένει κενό.

Ήδη ξεκίνησε από τη Χίο να έρθει αναπληρώτρια για την κάλυψη του κενού, αλλά αυτό δεν εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία του νοσοκομείου καθώς δεν είναι δυνατόν να συνεχίζεται επ άπειρον.

Αν λάβουμε υπόψη μας ότι τον προηγούμενο χρόνο η κ. Ατσάλου έλειψε με αναρρωτικές άδειες περισσότερο από ένα μήνα καθώς και τις παραιτήσεις που έχει υποβάλει μέχρι σήμερα το μέλλον δεν προβλέπεται καθόλου ευοίωνο.

 

Share

Ότι θέλει λέει προκειμένου να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα η διοικήτρια του νοσοκομείου

Οι κυρίες που θα λύσουν τα προβλήματα του νοσοκομείου

Οι κυρίες που θα λύσουν τα προβλήματα του νοσοκομείου

Όπως σας είχαμε υποσχεθεί απαντάμε σήμερα στα ψεματάκια της φίλης μου της Ισμήνης, που με γλυκανάλατο ύφος προσπαθεί να μας πείσει ότι όλα πάνε καλά κι ότι μόνο δύο γιατροί έχουν προβλήματα. Απολαύστε την.

Επιμένει όπως βλέπετε να μας λέει ότι ήταν «προσωπικοί» οι λόγοι παραίτησης της Βουτσά και  του Σταυρόπουλου όταν όλη η Λήμνος γνωρίζει την αλήθεια. Σε λίγο καιρό βέβαια θα τα ακούσει κι απ την καλή κι απ την ανάποδη, ας κάνει λίγη υπομονή ακόμη. Το παραμύθι βέβαια των προσωπικών λόγων δεν πείθει κανέναν όσο κι αν προσπαθεί να το περάσει και οι προετοιμασίες που κάνει με τις βραδυνές συσκέψεις του κονκλάβιου για να αντιμετωπίσει τον Γρηγοράκο αν και όταν έρθει λίγη αξία έχουν.

Αν ο Γρηγοράκος έχει τη βούληση να ενημερωθεί σωστά θα μας καλέσει όλους και τότε θα τα πούμε, αλλιώς αν πάει να ενημερωθεί στο γραφείο της δεν έχει καμιά αξία η επίσκεψή του.

 

Τα προβλήματα του νοσοκομείου δεν λύνονται στα ουζερί, το ακούσατε Λαζαρίδη και Κατσιγιαννόπουλε που είχατε το θράσος να πάτε στο ουζερί με τον Ζερδελή. Μάθετε λοιπόν ότι τα προβλήματα του νοσοκομείου λύνονται τις βραδυνές ώρες σε συσκέψεις κεκλεισμένων των θυρών στο γραφείο της διοικήτριας από τους αγαπητούς της υποτακτικούς. Επίσης λύνονται στο σωματείο της κυρίας Καφέ, που συνεδριάζει στο ίδιο γραφείο παρουσία της διοικήτριας και που νομίζει κι αυτή ότι το σωματείο είναι κτήμα της. Οι αντιδράσεις όμως των εργαζομένων έχουν ξεκινήσει και σύντομα θα φανούν τα αποτελέσματα.

Παρεπιπτόντως και μία ερώτηση, ισχύει ότι  με χρήματα του σωματείου η κυρία Καφέ έκανε δώρο στον Αθανασίου.

Και για να τελειώνουμε με το θέμα, τα προβλήματα λύνονται στις κομματικές οργανώσεις της ΝΔ παρουσία της Μόλλης, εκεί ο Αθανασίου ακούει και δίνει λύσεις. Όσο για την ένωση ιατρών του νοσοκομείου αυτοί δεν έχουν καμιά θέση να παίρνουν θέση αφού τους γιατρούς τους εκπροσωπούν ο Δημήτρης,ο Μικές και η Μερόπη οι υπόλοιποι δεν έχουν λόγο να ανακατεύονται.

Την ακούτε την πονηρούλα που το πάει, κι αυτή και οι προστατευόμενοί της μένουν στο νοσοκομείο όχι για να μην πληρώνουν νοίκι αλλά για να τους βρίσκει ο κόσμος. Ο κόσμος που έρχεται στο νοσοκομείο δεν ψάχνει παθολόγο ή χειρουργό ή ορθοπεδικό ψάχνει τη διοικήτρια, την αναισθησιολόγο και τον ειδικευόμενο της οφθαλμολογικής, γι αυτό μένουν μέσα, δεν έχει καμιά σχέση το ότι δεν πληρώνουν ενοίκιο, όλα για το καλό του κόσμου.

Άστα αυτά  καλή μου, πες ότι είσαι τσιγκούνα του κερατά και γι αυτό μένεις μέσα. τα υπόλοιπα δεν έχουν καμιά αξία.

Οι στόχοι της επιτυγχάνονται, αυτό είναι αλήθεια, ήδη έχει αφήσει το νοσοκομείο χωρίς παθολόγο και σε λίγο άμα καταφέρει να διώξει και δυο τρεις ακόμη θα έχει πετύχει εκατό τοις εκατό. Πάντως από εδώ το φέρνει από εκεί το φέρνει δεν έχει τίποτε άλλο να πει και όλο για τους αγροτικούς μας μιλάει λες και είναι δικό της έργο, δε λέει ότι απλά έγινε υποχρεωτικό πάλι το αγροτικό, γιατί δε μας λέει και για τους ειδικευόμενους ας πούμε που δεν υπάρχει ούτε ένας στη λίστα αναμονής κι όταν με το καλό φύγουν αυτοί που έχουμε τώρα δε θα υπάρχει ειδικευόμενος ούτε για δείγμα.

Καταλάβατε λοιπόν ότι για τις παραιτήσεις φταίνε οι ίδιοι οι γιατροί, αυτή δεν έχει καμιά ευθύνη, για το Σταυρόπουλο ας πούμε ότι του αφαίρεσε παράνομα την διεύθυνση του τμήματος για να τη δώσει στη Μερόπη της, δεν έπαιξε κανένα ρόλο, το ότι το Ιούνιο ο Σταυρόπουλος έκανε 19 εφημερίες και η Μερόπη μία (1) δεν έπαιξε κανένα ρόλο, οι λόγοι ήταν «προσωπικοί».

Προσπαθεί να λειτουργήσει λοιπόν σύμφωνα με του κανονισμούς, γι αυτό και έχει διευθυντή ιατρικής υπηρεσίας και τομεάρχες που η θητεία τους έχει λήξει πριν από χρόνια, έτσι αντιλαμβάνεται του κανονισμούς η κυρία.

Τώρα για το επόμενο θέμα δηλαδή το ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ για τους διευθυντές που ερχόταν όχι για επίσκεψη αλλά για να φύγουν με τις σακούλες γεμάτες με υλικά νομίζουμε ότι λόγο έχει η ένωση γιατρών καθώς πρόκειται για βαρύτατη κατηγορία που τους θίγει όλους. Θεωρούμε ότι μια μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση είναι το λιγότερο που πρέπει να γίνει. Ας αποφασίσει το ΔΣ της ένωσης αλλιώς μπορεί να κάνει μήνυση και μόνο ένας διευθυντής ως άμεσα θιγόμενος.

Τελικά είναι γεγονός, αυτή η γυναίκα δεν πάει καθόλου καλά, τα έχει χάσει, η πρώτη εικόνα της ήταν ότι δεν υπήρχε στο νοσοκομείο φύλακας, ενώ σήμερα μετά από ένα χρόνο χριστής διοίκησης συνεχίζει να μην υπάρχει κανένας φύλακας. Δεν ξέρει πια τι λέει, έχει ξεφύγει.

Από εκεί και πέρα βέβαια δεν έχει καμιά σχέση το κλείδωμα των διοικητικών υπηρεσιών που τις κλειδώνει για να μην πάει κανείς και την βιάσει ή να μην την ενοχλήσει στα διαμερίσματά της, η ασφάλεια του νοσοκομείου την κόφτει. Το ότι κλείδωσε το ιατρείο του Λούκα και δεν αφήνει ούτε τις καθαρίστριες να μπούνε μέσα είναι θέμα ασφάλειας του νοσοκομείου.

Καταλαβαίνετε για ποιου είδους τρικυμία εν κρανίω μιλάμε.

Αρκετά όμως σας κουράσαμε για σήμερα, θα συνεχίσουμε κάποια άλλη μέρα με τα κατορθώματα της Ισμήνης μας.

Share

Είναι κακιά η Λυμπέρη γιατί σταμάτησε το «πλιάτσικο» στο νοσοκομείου Λήμνου (FM 100)

Καλύτερα να τρως παρά να μιλάς

Καλύτερα να τρως παρά να μιλάς

Για διασπάθιση δημόσιου χρήματος, έκανε λόγο η Υποδιοικήτρια του νοσοκομείου Λήμνου Ισμήνη Λυμπέρη, φιλοξενούμενη στη σημερινή εκπομπή του Fm 100 “Έχουμε Θέμα».

Η κ. Λυμπέρη, απάντησε σε όλα όσα ειπώθηκαν από το βήμα της βουλής, κατά τη συζήτηση της ερώτησης του Βουλευτή κ. Βογιατζή, με θέμα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο Λήμνου, στη οποία ούτε λίγο ούτε πολύ απέδωσε ευθύνες στη διοίκηση του νοσοκομείου.

Η κ. Λυμπέρη, ανάφερε πως ο βουλευτής, δε ζητήσει συνάντηση με την ίδια, όποτε δεν έχει επίσημη ενημέρωση από το τη διοίκηση και το προσωπικό του νοσοκομείου για τα προβλήματα που τυχόν αντιμετωπίζουν.

Επεσήμανε επίσης, ότι οι 4 γιατροί που όπως ανέφερε ο κ. Βογιατζής πρόκειται να υποβάλουν παραίτηση, δεν έχουν συζητήσει με την ίδια, παρά μόνο ένας γιατρός, ο οποίος έχει κάνει γνωστή την  πρόθεση του, επικαλούμενος λόγους υγείας.

Η αναπληρώτρια διοικήτρια, κάνοντας ένα μικρό απολογισμό στηλίτευσε τον τρόπο λειτουργίας που βρήκε ερχόμενη στο νοσοκομείο, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικές περιπτώσεις κάνοντας λόγο για παραγγελία 150 κιλών μήλων για 12 ασθενείς σε 2 μέρες, για προμήθεια πετρελαίου με το μάτι και για διοικητικά γραφεία του νοσοκομείου Λήμνου, που όπως είπε χαρακτηρίστηκα είχαν μετατραπεί σε γκαρσονιέρες.

Ακούστε παρακάτω όλα όσα είπε η κ. Λυμπέρη επί του θέματος

Ακούσαμε την κυρία Λυμπέρη, ακούστε κι εσείς τι ψεματάκια μας μας είπε και σε ποιες ερωτήσεις έκανε την πάπια και δεν απάντησε. Σύντομα θα έχουμε πλήρη απάντηση σημείο – σημείο σε όσα είπε για να μαθαίνουν και όσοι δεν ξέρουν την αλήθεια.

Share

Ενημερωτικό σημείωμα για τον υφυπουργό υγείας για να έρθει ενημερωμένος στη Λήμνο

Βογιατζής VS Γρηγοράκος για τα μάτια της Ισμήνης

Βογιατζής VS Γρηγοράκος για τα μάτια της Ισμήνης

Μια και ο κύριος υφυπουργός υγείας δεν γνωρίζει τα καθέκαστα για τη διοίκηση του νοσοκομείου Λήμνου και αιφνιδιάστηκε όπως είπε στη Βουλή θα θέλαμε να τον ενημερώσουμε για τα γενόμενα ώστε όταν μας επισκεφθεί να μην ξανααιφνιδιαστεί.

Ξεκινάμε με το θέμα της παραίτησης της διευθύντριας της παθολογικής κλινικής κ. Βουτσά. Τι ήταν αυτά που την οδήγησαν στην παραίτηση.

Δεν ήταν ούτε η διάθεσή της να δουλέψει σαν ελεύθερη επαγγελματίας, ούτε η αμοιβή που έπαιρνε από το νοσοκομείο, ήταν αποκλειστικά η συμπεριφορά της διοικήτριας και οι καθημερινές τρικλοποδιές και υποβάθμιση της δουλειάς της που την οδήγησαν σ αυτήν την καταστροφική για το νοσοκομείο απόφαση.

Και για να καταλαβαίνουμε όλοι τι εννοούμε

Πριν τις δημοτικές εκλογές όταν ακόμη ο Άγιος Ευστράτιος δεν είχε γιατρό η διοικήτρια επέλεξε αντί να απευθυνθεί στους γιατρούς του νοσοκομείου να καλύψουν την κατάσταση, όπως άλλωστε οι ίδιοι είχαν δηλώσει την πρόθεση, προτίμησε να στείλει έναν στρατιωτικό γιατρό που βρισκόταν σε άδεια ανατροφής και δούλευε σαν ελεύρος επαγγελματίας, πληρώνοντάς τον για ένα σαββατοκύριακο με το ποσό των 650€ (κλικ ΕΔΩ).

Στη συνέχεια η κατάσταση αυτή επαναλήφθηκε με τις εφημερίες της παθολογικής κλινικής με ανάλογες αμοιβές.

Σε δεύτερο χρόνο και ενώ ο ιδιώτης γιατρός συνόδευε περιστατικό στο νοσοκομείο το οποίο κλήθηκε να εξετάσει η κυρία Βουτσά σε συζήτηση που έγινε μεταξύ των δύο γιατρών παρενέβη η διοικήτρια η οποία μίλησε με σκαιότατο τρόπο στη γιατρό προσβάλλοντας την και δημιουργώντας εντυπώσεις εις βάρος της.

Άλλωστε δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβη αυτό καθώς στο παρελθόν είχε δημιουργήσει ανάλογο επεισόδιο με την παιδίατρο η οποία μάλιστα εκείνη την ώρα νοσηλευόταν σε νοσοκομείο των Αθηνών (κλικ ΕΔΩ).

Στους δε διοικητικούς υπαλλήλους έφτασε στο γελοίο σημείο να  στείλει έγγραφο με βάση το οποίο όφειλαν αν αρρωστήσουν να βρουν οι ίδιοι αντικαταστάτη (κλικ ΕΔΩ).

Συνεχίζουμε με την υπόθεση της κ. Βουτσά.

Όταν πριν λίγο διάστημα τελείωσε η θητεία ενός ειδικευόμενου της παθολογικής κλινικής η διοικήτρια αρνήθηκε να υπογράψει την παράταση της θητείας του και το έκανε μόνο μετά από την κατάληψη του γραφείου της από τον κόσμο της Λήμνου. Να ληφθεί υπόψιν ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που οι Λημνιοί καταλάμβαναν το γραφείο της για να αναγκαστεί να κάνει τα αυτονόητα.

Το κερασάκι στην τούρτα της υπόθεσης Βουτσά ήταν η ανάθεση στον ίδιο στρατιωτικό γιατρό της διενέργειας εξωτερικών ιατρείων χωρίς την ενημέρωση και τη συγκατάθεση της διευθύντριας της κλινικής. Μετά από αυτό ήταν φυσιολογικό και αναμενόμενο να παραιτηθεί.

Να λάβουμε υπόψιν ότι σήμερα ο εν λόγω στρατιωτικός γιατρός δεν κάνει εξωτερικά ιατρεία παθολογικής καθώς του έχει ανατεθεί το «βαρύ φορτίο» της συνταγογράφησης. Έτσι τα περιστατικά οδηγούνται στα εξωτερικά ιατρεία και αντιμετωπίζονται από τους αγροτικούς γιατρούς ο δε παθολόγος συνταγογραφεί και δημιουργεί κοινωνικές σχέσεις με τους αρρώστους.

Αυτά για την υπόθεση Βουτσά. Περνάμε τώρα στη υπόθεση του αναισθησιολόγου κ. Σταυρόπουλου ο οποίος σαν πρόεδρος της ένωσης ιατρών δεν της ήταν καθόλου αγαπητός. Όταν λοιπόν βρέθηκε και δεύτερη αναισθησιολόγος που ήταν και της αρεσκείας της φρόντισε πρώτα από όλα (εντελώς παράνομα) να της παραχωρήσει τον τίτλο του διευθυντεύοντος του τμήματος.

Παράλληλα με αυτό και ενώ ο ίδιος εφημέρευε διαρκώς, η διοίκηση έδινε άδειες στην αναισθησιολόγο και κάλυπτε την θέση της με αποσπάσεις από άλλα νοσοκομεία.

Οι άδειες και τα ρεπό που χορηγούνταν στους αναισθησιολόγους δεν είχαν καμία λογική και η διαφορετική αντιμετώπιση των δύο ήταν εμφανέστατη. Το αποτέλεσμα είναι γνωστό, ο αναισθησιολόγος παραιτήθηκε.

 

Αυτά τα πολύ λίγα για τον κύριο υφυπουργό, όταν έρθει εδώ θα του έχουμε ολόκληρο τόμο.

 

 

Share

Συζήτηση στη βουλή για το νοσοκομείο Λήμνου

Share

Πρέπει να απολυθούν οι ψυχίατροι του νοσοκομείου

Πρέπει να γίνει ΕΔΕ και να απολυθούν άμεσα οι δύο ψυχίατροι του νοσοκομείου. Δεν είναι δυνατόν να έχουμε δύο ψυχιάτρους και η Ισμήνη να κυκλοφορεί χωρίς ζουρλομαδία. 

Την Τετάρτη την ξανάπιασε κρίση και οι φωνές της ακούστηκαν μέχρι την αυλή.

Όλη η ιστορία ξεκίνησε από την κυρία Καφέ που σαν πρόεδρος του σωματείου και κολλητή της Ισμήνης (μαζί ήταν και στο ειρηνοδικείο και στου Διαμαντίδη από ότι μαθαίνουμε) έψαχνε τα αρχεία του νοσοκομείου για να βρει τον ιατρικό φάκελλο ενός αντιδίκου της.

Το γεγονός έφτασε στην Ισμήνη η οποία χωρίς λόγο και αιτία άρχισε να τα βάζει με όλους και όλα. Κατάφερε να στείλει τη Βαλάκου στα εξωτερικά ιατρεία, ενώ όλοι οι υπόλοιποι δεν ξέραν τι να κάνουν για να την αποφύγουν. Βέβαια όπως συμβαίνει σ αυτές τις περιπτώσεις με τις κυκλοθυμικές διαταραχές σε λίγη ώρα όλα ήταν μέλι γάλα.

Το γεγονός βέβαια είναι ότι με το σύνδρομο καταδίωξης που την διακατέχει μίλησε με απαράδεκτο τρόπο σε υπαλλήλους, νοσηλεύτριες και σ όποιον είχε την ατυχία να βρίσκεται μπροστά της.

Δεν γνωρίζουμε τι έγινε με τη δίκη της κυρίας Καφέ όμως από ότι ότι μαθαίνουμε υπέβαλε την παραίτησή της. Βέβαια αυτό που κυκλοφορεί είναι ότι πρόκειται για παραίτηση αλά Ατσάλου, παραιτούμαι τώρα και την ανακαλώ σε λίγο αφού έχουν ικανοποιηθεί τα αιτήματά μου (και δείχνει και η διοικήτρια ότι κρατάει το νοσοκομείο ζωντανό)

 

Share

Φεύγουν οι ειδικευόμενοι της παθολογικής. Η Ισμήνη διαπρέπει.

palabiΟι συνέπειες των παραιτήσεων των δύο γιατρών έχουν αρχίσει να φαίνονται και να δημιουργούνται ήδη τα πρώτα προβλήματα. Ειδικότερα για την παθολογική κλινική η παραίτηση της Κ. Βουτσά είχε σαν συνέπεια να μην είναι δυνατόν να συνεχίσει να δίνει ειδικότητα. Το είχαμε επισημάνει ήδη από την πρώτη στιγμή ότι κλινική χωρίς διευθυντή δε μπορεί να δίνει ειδικότητα. Η συνέπεια του γεγονότος αυτού είναι ότι ο πρώτος ειδικευόμενος που δεν έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευσή του να πρέπει να συνεχίσει σε άλλο νοσοκομείο.

Σε λίγο θα έχουμε μια παθολογική κλινική χωρίς γιατρούς, δηλαδή δε θα έχουμε παθολογική κλινική. Ήδη η πληρότητα της κλινικής έχει μειωθεί κατά πολύ, αν φύγουν και οι ειδικευόμενοι θα κλείσει γιατί όπως λέει και η παροιμία «Ένας Περπερίδης δε φέρνει την άνοιξη».

Share

Οι πιο καλές ατάκες

psifosΕίπαμε ότι δε θα ασχοληθούμε με τις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου, αλλά θεωρούμε παράληψη να μην αναφερθούμε στις καλύτερες ατάκες που ακούστρηκαν εκεί μέσα. Δε θα σας πούμε ποιος τις είπε, όποιος θέλει μπορεί να βάλει τη φαντασία του να δουλέψει, οι υπόλοιποι θα μείνουν με την απορία.

ΑΤΑΚΑ 1: Ξέρεις να είμαι γλύφτης εγώ;

ΑΤΑΚΑ 2: Ξέρεις να με ενδιαφέρουν εμένα τα χρήματα;

ΑΤΑΚΑ 3: Ξέρω τι πρέπει να ψηφίσω, μου είπε η …….

Share
Ημερολόγιο αναρτήσεων
Νοεμβρίου 2014
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Οκτ    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930